Poseidon zet in op
innovatieve technologie.
Maar verliest de menselijke
maat niet uit het oog.

De basis van onze oplossingen

Security, Business Intelligence en het faciliteren bij operationele processen vormt de basis voor alle oplossingen, die Poseidon ontwikkelt en levert. Daarbij gaat het ons niet om het verkopen losse componenten. Wij willen voor onze opdrachtgevers steeds het verschil maken, door innovatieve en geïntegreerde oplossingen te bieden. Wij denken heel goed na over hoe organisaties veiliger, sneller, beter, efficiënter of goedkoper kunnen opereren. Om dat mogelijk te maken, vindt u bij ons intelligente combinaties van hard- en software, die aanhaken bij de dagelijkse gang van zaken.

Samenwerking

Alle oplossingen en intelligences van Poseidon draaien op de security management platforms van gerenommeerde bedrijven als Milestone en Genetec. Poseidon is dan ook gecertificeerd solution partner van deze wereldwijd opererende bedrijven.

2-Milestone-solution-partner2-Milestone-Advanced-partner2-Cisco-Certified-Partner2-Axis-acaap-partner2-Axis-Solution-Gold-Partner2-Agentvi

Erkenning

De innovatieve oplossingen van Poseidon zijn ontwikkeld om toe te passen in verschillende branches. Om u maximale zekerheid te bieden, zijn wij aangesloten bij en erkend door verschillende organisaties.

VCANCP-BORGTNO
Share This