PetrolIntelligence-autos-gj

De droom van elke pomphouder: veiligheid en grip op klanten. Met Poseidon Petrol Intelligence maken wij ‘m waar!

Een veilige werkomgeving waarin het prettig werken en verblijven is. Loyale klanten die veelvuldig gebruik maken van uw tankstation, shop, carwash en aanvullende diensten. En een gezonde exploitatiebegroting, die vertrouwen geeft voor de toekomst. Het is de droom van elke exploitant van één of meerdere tankstations. Met Poseidon Petrol Intelligence helpen wij u deze droom waarmaken. Door een innovatieve combinatie van hard- en software krijgt u grip op de veiligheid van uw station(s) en op het gedrag van uw klanten.

.

03-logo-petrol

De nieuwe realiteit in Petrol

De Petrol branche is de afgelopen jaren enorm in beweging geweest. De opkomst van onbemande stations heeft gezorgd voor een felle concurrentiestrijd, met lagere marges tot gevolg. Waar u in het verleden de loyaliteit van uw klanten eenvoudig kon veiligstellen met een gezellig praatje aan de kassa, moet u nu alle registers opentrekken en met slimme oplossingen komen. Ook de verwachte scheiding tussen brandstofleveranties en retail, vraagt om nieuwe inzichten.

Technologie maakt het verschil

In onze visie is er voor pomphouders alleen een toekomst als zij met hun tijd mee gaan. Schaalvergroting gaat nóg belangrijker worden en het belang om klanten aan uw station(s) te binden, neemt alsmaar toe. Wij zijn ervan overtuigd dat u met innovatie technologie in alle facetten van uw dienstverlening het verschil kunt maken. Een veilige werk- en verblijfsomgeving kunt creëren. En klanten aan uw station(s) kunt binden. Maakt u kennis met Poseidon Petrol Intelligence!

Een intelligente, toekomstvaste combinatie van geavanceerde technologie

Poseidon Petrol Intelligence is een slimme en toekomstvaste combinatie van hard- en software. Poseidon Petrol Intelligence geeft u alle tools in handen om op een veilige en efficiënte manier de dagelijkse werkzaamheden op uw station(s) te faciliteren en ondersteunen. Daarnaast kunt u met Poseidon Petrol Intelligence adequaat inspelen op de kansen die de markt biedt en die u zelf creëert.

Verbeter uw business performance

Het concept en de technologie achter Poseidon Petrol Intelligence wordt door toonaangevende bedrijven gebruikt op honderden locaties in binnen- en buitenland. Poseidon Petrol Intelligence voorziet onder meer in krachtige oplossingen voor security, kassasystemen, sales events, automatische kentekenplaatherkenning, doorrijderspreventie (Match & Catch®), software-integratie, IP-video en alert en remote monitoring. Goed om te weten: onze oplossingen zijn zeer gebruiksvriendelijk en integreren naadloos met uw bestaande platforms en hard- en software.

07-negenRedenen om te kiezen voor Poseidon Petrol Intelligence

1      Poseidon Petrol Intelligence geeft u grip op de veiligheid van medewerkers en klanten

Met Poseidon Petrol Intelligence beschikt u over een intelligent camerasysteem om de veiligheid op uw station(s) te monitoren.

De veiligheid van uw medewerkers en klanten heeft natuurlijk absoluut prioriteit op uw station(s). Door de toepassing van een intelligent camerasysteem kunt u met Poseison Petrol Intelligence op eenvoudige wijze de activiteiten in de shop, de carwash, het voorterrein en de directe omgeving van uw station(s) monitoren. Het zichtbaar gebruiken van een camerabewakingssysteem verhoogt de veiligheid direct en bovendien gaat er een preventieve werking vanuit.

Ook voor onbemande stations

Naast meer veiligheid op bemande stations, verhoogt u met Poseidon Petrol Intelligence ook de veiligheid en continuïteit van onbemande stations. Door deze stations doorlopend met camera’s te monitoren, beschermt u ze tegen vandalisme en zullen zowel vrouwen als mannen zich er veilig(er) voelen. Ook bij een eventuele manipulatie van een betaalautomaat, bent u direct op de hoogte en kunt u adequate actie ondernemen en omzetderving voorkomen.

2      Poseidon Petrol Intelligence helpt u te besparen op uw beveiligingskosten

Met Poseidon Retail Intelligence kunt u stations afsluiten zonder dat de fysieke aanwezigheid van beveiligers benodigd is.

Het ’s avonds afsluiten van een pompstation is door de verplichte, fysieke aanwezigheid van beveiligers een kostbare aangelegenheid. Als u kiest voor Poseidon Petrol Intelligence kunt u forse besparingen realiseren op deze beveiligingskosten. U kunt namelijk een meldkamer van uw keuze op afstand mee laten kijken bij de dagelijkse afsluitronde. Hierdoor hoeft u geen fysieke beveiligers meer langs te laten komen. Wel zo efficiënt en het levert u een flinke besparing op jaarbasis op!

Minder kosten, meer veiligheid

Naast besparen op kosten, verhoogt u met Poseidon Petrol Intelligence ook de veiligheid op uw bemande en onbemande station. Daarmee voorkomt u vandalisme en maakt het u ook voor vrouwen veilig(er) om bij u te komen tanken.

3      Poseidon Petrol Intelligence helpt u van klanten trouwe klanten te maken

Met Poseidon Petrol Intelligence brengt u klantgedrag in kaart en beschikt u over waardevolle informatie voor marketingdoeleinden en loyaliteitsprogramma’s.

Met Poseidon Petrol Intelligence registreert u nauwkeurig alle klantbezoeken en worden alla transacties opgeslagen, zowel op het gebied van brandstof- als shopaankopen. Hiermee beschikt u over een schat aan waardevolle marketinginformatie, waarmee u heel gericht marketingacties kunt ontwikkelen of een eigen loyaliteitsprogramma kunt opstarten. In een tijd van dalende marges op brandstof en prijsbewuste klanten is dit van levensbelang voor de continuïteit van uw station.

Bind klanten met het Poseidon loyaliteitssysteem

Met het Poseidon loyaliteitssysteem kunnen uw klanten eenvoudig via hun smartphone sparen, acties verzilveren en cadeaukaarten gebruiken. Het systeem voeren wij uit in uw huisstijl en is zeer laagdrempelig; geen extra pasjes, geen app en heel eenvoudig aanmelden. Het mooie is dat u écht contact met klanten legt via gerichte e-mail en SMS-acties. Maar ook door vouchers op het vergrendelingscherm van de smartphone van uw klanten te laten verschijnen, zodra ze in de directe omgeving van uw station zijn.

4      Poseidon Petrol Intelligence verzamelt alle relevante informatie en transacties

Poseidon Petrol Intelligence maakt een einde aan gissen en onduidelijkheden. Alle informatie en transacties worden opgeslagen en zijn eenvoudig terug te vinden.

Met Poseidon Petrol Intelligence maakt u einde aan discussies over cijfers, volumes, transacties, historische resultaten etc. Doordat alle activiteiten en transacties nauwkeurig worden gemonitord en zorgvuldig opgeslagen in een database, bouwt u vanzelf een schat aan waardevolle informatie op. Informatie die bovendien snel en eenvoudig is terug te vinden en kan worden geëxporteerd in alle denkbare formaten. Zo wordt het eenvoudig om deze informatie te gebruiken alle denkbare business intelligence doeleinden.

Alle informatie in één overzichtelijk dashboard

Hoeveel brandstof is er vandaag verkocht? Hoe is de verdeling naar brandstofsoort? Liggen de shopverkopen op koers? Hoe verhoudt de huidige omzet zich ten opzichte van vorige week? Op uw beeldscherm ziet u in één oogopslag hoe de actuele situatie is. Wilt u meer of andere inzichten, dan kunt u met enkele muisklikken andere parameters selecteren of andere periodes instellen. Het systeem is volledig gestandaardiseerd waardoor u op alle stations dezelfde look & feel heeft.

5      Poseidon Petrol Intelligence rekent af met doorrijders

Met Poseidon Petrol Intelligence kunt u kiezen voor de software plug-in Match & Catch® om een einde te maken aan de doorrijdersproblematiek.

Benzinedieven kosten de maatschappij jaarlijks ruim 10 miljoen euro. Naast enorme financiële schade zorgt het doorrijdersprobleem voor veel frustratie en woede bij pomphouders en hun medewerkers. Bovendien kost benzinediefstal ook veel van uw kostbare tijd; denk aan alle tijd en energie, die gemoeid is met het administratieve traject ten behoeve van de aangifte; formulieren invullen, gegevens opzoeken, camerabeelden opvragen…

Automatisch doorrijdersrapport, eenvoudig aangifte doen

Met de plug-in Match & Catch® (ontwikkeld i.s.m. TNO) rekent u af met doorrijders. Op basis van nummerplaatherkenning en supersnelle databasematching, is direct duidelijk of u met een geregistreerde doorrijder te maken heeft. U geeft de pomp dan eenvoudig niet vrij. Mocht u onverhoopt een (nieuwe) doorrijder treffen, dan maakt het systeem geautomatiseerd een doorrijdersrapport op (inclusief beelden als bewijs) en doet u met één druk op de knop aangifte.

6      Poseidon Petrol Intelligence is volledig webbased en draait op alle (mobiele) devices

Poseidon Petrol Intelligence is een webbased oplossing en draait op alle gangbare platforms en devices als pc’s, laptops, tablets en smartphones.

Poseidon Petrol Intelligence is een slimme combinatie van hard- en software. Er zijn talloze combinaties mogelijk van geavanceerde sensoren, intelligente hardware en software, analyse- en rapportage-oplossingen. De software van Poseidon Retail Intelligence is volledig webbased en draait op alle gangbare platforms en devices als pc’s, laptops, tablets en smartphones.
De software is 365*24*7 beschikbaar. Over beheer, updates en security hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit is centraal geregeld en voldoet aan de strengste eisen.

7      Poseidon Petrol Intelligence helpt u te besparen op infrastructuur en beheerkosten

Met Poseidon Petrol Intelligence kunt u alle benodigde systemen en communicatie over dezelfde infrastructuur laten verlopen.

Werken met systemen van verschillende leveranciers betekent dat u vaak afhankelijk bent van verschillende soorten infrastructuur. Ook updates, support en beheer zijn in de meeste gevallen niet heel efficiënt geregeld. Met Poseidon Petrol Intelligence maakt u einde aan deze onwenselijke situatie. Alle systemen verlopen met Poseidon Petrol Intelligence over dezelfde infrastructuur, u heeft één aanspreekpunt en u kunt aanzienlijke besparingen realiseren op de kosten voor beheer.

Monitoring voor 24/7 bedrijfszekerheid

U wilt dat uw station(s) 24 uur per dag, 7 dagen per week optimaal functioneren. Een defecte betaalautomaat bijvoorbeeld kost omzet en dat wilt u voorkomen. Met Poseidon Petrol Intelligence kunt u op eenvoudige wijze uw station(s) 24/7 monitoren en eventuele defecten direct opmerken. Zo kunt u snel adequate actie ondernemen en omzetderving tot een minimum beperken.

8      Poseidon Petrol Intelligence is een moderne, hoogwaardige en toekomstvaste oplossing

Met Poseidon Petrol Intelligence beschikt u over een gestandaardiseerd basissysteem dat naar wens in de toekomst eenvoudig is uit te breiden.

Poseidon Petrol Intelligence bestaat uit een gestandaardiseerd basissysteem, dat u naar wens modulair kunt uitbreiden met de beschikbare modules. Uitbreiden kan op elk gewenst moment in de toekomst en daarmee beschikt u over een schaalbaar en toekomstvaste oplossing. Een belangrijk voordeel van Poseidon Petrol Intelligence is daarnaast dat de software eenvoudig is te integreren met uw bestaande platforms, hardware, software en andere (kassa)systemen.

9      Poseidon Petrol Intelligence is ontwikkeld door een ervaren speler in de Petrol branche

Poseidon Petrol Intelligence brengt een aantal innovatieve en bewezen oplossingen van Poseidon bij elkaar.

Als u kiest voor Poseidon Petrol Intelligence, kiest u voor de degelijke organisatie van Poseidon uit Breda. Poseidon bestaat sinds 1999 en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van systemen voor de Petrol branche. Meer dan duizend tankstations maken gebruik van onze producten en systemen. Het ontwikkelen en integreren van gebruiksvriendelijke software is onze belangrijkste activiteit. Daarbij staan kwaliteit, service en innovatie centraal. Met Poseidon Petrol Intelligence bent u dan ook altijd verzekerd van de meest moderne en doorontwikkelde oplossingen.

Een Securitas onderneming

Het ontwikkelen en integreren van gebruiksvriendelijke software is onze belangrijkste activiteit. Daarbij staan kwaliteit, service en innovatie centraal. Met Poseidon bent u dan ook altijd verzekerd van de meest moderne en doorontwikkelde oplossingen. Goed om te weten: Poseidon maakt deel uit van de Securitas Group, een Zweedse beveiligingsorganisatie en een van de grootste bedrijven ter wereld op dit gebied.

Meer weten over Poseidon Petrol Intelligence?

De mogelijkheden van Poseidon Petrol Intelligence zijn enorm. Wilt u voorop (blijven) lopen en ook in de toekomst een gezonde exploitatie hebben, neem dan contact op voor een glasheldere presentatie!

Share This