Match & Catch stopt doorrijders en ondersteunt
uw marketing, loyaliteit, administratie en planning

Ongetwijfeld heeft ook uw tankstation te maken met doorrijders; benzinedieven die tanken en doorrijden zonder te betalen. Wilt u deze benzinedieven stoppen, kies dan voor Match & Catch van Poseidon. Match & Catch is ontwikkeld samen met TNO en is anders én beter dan andere oplossingen. Het controleert supersnel en automatisch voertuigen op kenteken/voertuig-combinatie en doorrijhistorie. Daarnaast biedt Match & Catch veel functionaliteit op het gebied van marketing, loyaliteit, administratie en planning.

Een intelligente combinatie van hard- en software,
ontwikkeld in nauwe samenwerking met TNO

Reken af met doorrijders

Benzinedieven kosten de maatschappij jaarlijks miljoenen euro’s. Naast financiële schade zorgt het doorrijdersprobleem voor frustratie en woede bij bedrijven en hun medewerkers. Bovendien kost benzinediefstal veel van uw kostbare tijd; denk aan alle tijd en energie, die gemoeid is met de aangifte; formulieren invullen, gegevens opzoeken, camerabeelden opvragen… Kortom, reken af met doorrijders en kies voor een geavanceerde oplossing voor de beveiliging van uw tankstation.

Binnen één seconde zekerheid

Poseidon, een gerenommeerde speler in de Petrol branche, ontwikkelde samen met TNO de ultieme oplossing Match & Catch. Na een ontwikkel- en testperiode van twee jaar wordt Match & Catch nu breed ingezet als oplossing tegen benzinedieven. Geavanceerde software en camera’s voor kentekenherkenning en voertuigherkenning beveiligen uw tankstation tegen benzinedieven. De met een SSA Award bekroonde oplossing is gebruiksvriendelijk en supersnel. Binnen één seconde wordt een voertuig en kenteken herkend en gecheckt in diverse databases. Is er een match, dan geeft uw medewerker eenvoudig de pomp niet vrij.

Doorrijders stoppen én optimale ondersteuning in uw bedrijfsvoering

Innovatief & betrouwbaar

Match & Catch scant voertuigen automatisch en checkt of het kenteken hoort bij de betreffende auto, of het voertuig gestolen is (in de RDW-database) en of het kenteken geregistreerd staat als brandstofdief (in de landelijke M&C-database). De basis is een geïntegreerde software-oplossing, bestaande uit automatische nummerplaatherkenning, voertuigherkenning, pomp/kassa-integratie en automatische databasebevraging. Het systeem is zelflerend en herkent nieuwe modellen vanzelf na enige tijd. Voor Match & Catch zijn alleen ‘best in class’ componenten gebruikt en TNO verstrekte het ‘Innovated with TNO’-certificaat. Uw garantie voor betrouwbaarheid!

Gebruiksvriendelijk en supersnel

Match & Catch gebruikt een apart beeldscherm, waarop uw medewerkers via kleurcodes heel duidelijk de status van een auto/kenteken-combinatie zien. Bij akkoord is er een ‘match’ en kan de pomp automatisch worden vrijgegeven. Bij een ‘catch’ wordt de pomp niet vrijgegeven en volgt een beeld- en geluidsignaal. Match & Catch onderscheidt zich o.a. door de snelheid waarmee de checks plaatsvinden. In één seconde is duidelijk of het gaat om een ‘match’ of ‘catch’. Klanten merken er niets van en tanken zonder tijdverlies.

07-negenRedenen om te kiezen voor Match & Catch®

1      De techniek achter Match & Catch® is onovertroffen

Match & Catch® is ontwikkeld door een ervaren speler in de Petrol branche.

Kenteken scannen > merk scannen > combinatie checken. Dit is in het kort de werking van Match & Catch. Dankzij innovatieve technologie, samenwerking met TNO en ‘best in class’ componenten van gerenommeerde partners, stelt onze technologie u in staat de doorrijdersproblematiek aan te pakken.

Automatisch doorrijdersrapport, eenvoudig aangifte doen

Op basis van nummerplaatherkenning en supersnelle databasematching is direct duidelijk of u met een geregistreerde doorrijder te maken heeft. U geeft de pomp dan eenvoudig niet vrij. Mocht u onverhoopt een (nieuwe) doorrijder treffen, dan maakt het systeem geautomatiseerd een doorrijdersrapport op (inclusief beelden als bewijs) en doet u met één druk op de knop aangifte.

2      Match & Catch® pakt het doorrijdersprobleem op effectieve wijze aan

Match & Catch® voorkomt frustratie en woede door tanken zonder te betalen.

In Nederland moeten we hard werken voor ons geld, ook exploitanten van tankstations en hun medewerkers. De marges op brandstof zijn laag en de winst komt grotendeels uit shopaankopen. Het laatste wat u daarbij kunt gebruiken is omzetverlies door doorrijders. Niet alleen is het om woedend van te worden, doorrijders zorgen ook voor onrust en frustratie bij u en uw medewerkers. Met Match & Catch rekent u definitief af met dit probleem en geeft u doorrijders op uw station geen kans meer!

3      Beloon uw trouwe klanten met Match & Catch®

Breng klantgedrag in kaart en gebruik de informatie voor marketing- en loyaliteitsprogramma’s.

Match & Catch is primair ontwikkeld om doorrijders te stoppen. Maar Match & Catch kan nog veel meer. Zo registreert het alle klantbezoeken en geeft het op basis van uw voorkeuren aan wanneer een trouwe klant beloond moet worden. Het geïntegreerde loyaliteitssysteem in Match & Catch biedt hiertoe een veelheid aan mogelijkheden. Denk aan het (her)kennen van klanten, belonen van en communiceren met klanten; de klant is de auto (het kenteken) en via een koppeling wordt alle informatie in uw database vastgelegd. Ook het opzetten van een spaarsysteem behoort tot de mogelijkheden.

4      Match & Catch® verhoogt het werkplezier bij uw medewerkers

Met Match & Catch® zorgt voor zekerheid en dat u weet u met wie u te maken heeft.

Doorrijders zorgen voor frustratie, onzekerheid, woede en soms paniek bij medewerkers en klanten. Mogelijk verrichten medewerkers daardoor verkeerde handelingen als ze een doorrijder signaleren. Met Match & Catch voorkomt u dit. Het gebruiksvriendelijke systeem maakt uw medewerkers direct duidelijk met wie ze te maken hebben aan de pomp. Er zijn geen extra handelingen nodig en elke check gebeurt volautomatisch binnen één seconde. Ook het al dan niet vrijgeven van de pomp kan naar wens automatisch plaatsvinden.

5      Match & Catch® krijgt u uw kostbare tijd weer terug

Met één druk op de knop een doorrijdersrapport met van alle RDW-info, transactiegegevens en foto’s.

Doorrijders of kloppers kosten u veel geld. Zeker zo vervelend is de tijd die gemoeid is met de aangifte. Formulieren invullen, gegevens opzoeken, camerabeelden opzoeken… Een complete aangifte kost al snel een half uur. Niet met Match & Catch. Mocht er in voorkomende gevallen een doorrijder of klopper zijn, dan genereert u met één druk op de knop een compleet rapport voorzien alle belangrijke RDW-info, beelden en transactiegegevens. Het rapport verzendt u eenvoudig naar vooraf ingestelde adressen, zoals uw incassobureau en de politie/justitie.

Efficiënte personeelsplanning

Welke dagen en tijden zijn het drukst in uw shop? En hoe zorgt u ervoor dat u steeds voldoende mensen inplant? Match & Catch slaat nauwkeurig alle bezoeken aan uw station op. Zo wordt het een koud kunstje om piekmomenten te ontdekken. En wordt het een stuk eenvoudiger om de personeelsbezetting van uw station te optimaliseren. Dat bespaart u niet alleen tijd, maar ook geld omdat onder- en overcapaciteit tot het verleden behoren.

6      Match & Catch® levert u een schat aan waardevolle data.

Inzicht in klantgedrag helpt u klantgerichte acties te ontwikkelen en uw shopomzet een impuls te geven.

Match & Catch slaat alle gegevens van de bezoeken aan uw tankstation nauwkeurig op in een SQL-database. U bouwt een schat aan waardevolle data op, die u kunt gebruiken om de winstgevendheid van uw station te vergroten. Naar welke inzichten of patronen u ook op zoek bent, u brengt ze eenvoudig in kaart. Hiermee kunt u klantgerichte en dus effectieve acties ontwikkelen.

Klantgerichte aanbiedingen

Met de opgeslagen data achterhaalt u bijvoorbeeld eenvoudig het aantal nieuwe, bekende en trouwe klanten en welke merken op welke dagen tanken. En welke shopaankopen de bestuurders van deze merken doen en welk percentage van de klanten gebruikmaakt van uw wasstraat. Hoe meer patronen u ontdekt, hoe gerichter u hier met klantspecifieke aanbiedingen op in kunt spelen.

7      Match & Catch® is hoogwaardige, bewezen succesvolle oplossing

Match & Catch® is hoogwaardige, bewezen succesvolle oplossing

Match & Catch® mede ontwikkeld door TNO en bekroon met een SSA Award

Match & Catch is ontwikkeld in nauwe samenwerking met TNO. TNO bracht de expertise en intellectuele property-rechten in, die nodig zijn voor de unieke automatische optische voertuig- en objectherkenningstechnologie; een cruciaal onderdeel van onze oplossing. De doorontwikkeling en integratie van de eerder door TNO voor militaire doeleinden ontwikkelde software, is door TNO begeleid en gevalideerd. Vandaar dat onze oplossing het ‘Innovated with TNO’-certificaat voert.

Bekroond met een SSA Award

Als u kiest voor Match & Catch, kiest u voor de zekerheid van een hoogwaardige en bewezen succesvolle oplossing. Match & Catch won tijdens de Safety & Security-beurs in Amsterdam de SSA Award 2013 in de categorie ‘Oplossingen’. Poseidon Security, het bedrijf achter Match & Catch, is een bekende totaalleverancier voor de beveiliging op tankstations. Deze onafhankelijk NCP-erkende en BORG-gecertificeerde onderneming werkt sinds 1999 voor vrijwel alle grote namen in de Nederlandse brandstofmarkt, waaronder BP, Shell, Tamoil en Tinq.

8      Match & Catch® is een modulair en toekomstvaste oplossing

Match & Catch® Match & Catch® is een gestandaardiseerd basissysteem, dat u in de toekomst eenvoudig kunt uitbreiden.

Match & Catch bestaat uit een gestandaardiseerd basissysteem, dat u naar wens modulair kunt uitbreiden met de beschikbare modules. Uitbreiden kan op elk gewenst moment in de toekomst en daarmee beschikt u over een schaalbare en toekomstvaste oplossing. Een belangrijk voordeel van Match & Catch is daarnaast dat de software eenvoudig is te integreren met bestaande platforms, hardware, software en andere (kassa)systemen.

9      Match & Catch® is ontwikkeld door een bekende en ervaren speler in de Petrol branche

Match & Catch® brengt een aantal innovatieve en bewezen oplossingen van Poseidon bij elkaar.

Als u kiest voor Match & Catch, kiest u voor de degelijke organisatie van Poseidon uit Breda. Poseidon bestaat sinds 1999 en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van systemen voor de Petrol branche. Meer dan duizend tankstations maken gebruik van onze producten en systemen.

Een Securitas onderneming

Het ontwikkelen en integreren van gebruiksvriendelijke software is onze belangrijkste activiteit. Kwaliteit, service en innovatie staan daarbij centraal. Met Poseidon bent u dan ook altijd verzekerd van de meest moderne en doorontwikkelde oplossingen. Goed om te weten: Poseidon maakt deel uit van de Securitas Group, een Zweedse beveiligingsorganisatie en een van de grootste bedrijven ter wereld op dit gebied.

Meer weten over Match & Catch?

De mogelijkheden van Match & Catch zijn enorm. Wilt u voorop (blijven) lopen en ook in de toekomst een gezonde exploitatie hebben, neem dan contact op voor een glasheldere presentatie!

Share This