iPhone_PoseidonLoyalty

Met Poseidon Loyalty maakt u van voorbijgangers trouwe klanten

Nederlandse consumenten staan erom bekend, maar ook buiten onze landsgrenzen winnen loyaliteitssystemen sterk aan populariteit. De tijd van zegeltjes plakken en onhandige spaarkaarten ligt echter achter ons. Ze maken plaats voor innovatieve technologie, al dan niet gekoppeld aan een fysieke spaarpas. Zo ook bij Poseidon Loyalty; een effectief en laagdrempelig systeem op basis van bestaande smartphonetechnologie.

Klanten binden met Poseidon Loyalty

Met Poseidon Loyalty kunnen uw klanten eenvoudig via hun smartphone sparen, acties verzilveren en cadeaukaarten gebruiken. Het systeem voeren wij geheel in uw huisstijl uit en is zeer laagdrempelig. Uw klant heeft geen extra pasjes nodig, hoeft geen app te downloaden en kan zich heel eenvoudig aanmelden. Het gehele proces verloopt geautomatiseerd en online. Daar heeft u dus geen omkijken naar!logo_PoseidonLoyalty

Leer uw klanten nóg beter kennen

En leer uw klanten meer over uw producten

Hoe meer u weet van uw klanten, hoe beter u kunt inspelen op hun behoeften. Met Poseidon Loyalty verzamelt u een schat aan waardevolle data. Door van bestaande klantenpassen spaarpassen te maken, kunt u uw klanten bovendien kennis laten maken met uw andere producten en diensten. Het spaarsysteem werkt heel eenvoudig. Zodra een klant een x-aantal punten heeft gespaard, ontvangt hij een digitale beloningsvoucher met een beperkte geldigheidsduur.

mensen-rij_PoseidonLoyalty

Gerichte acties

Ook is het mogelijk om actief digitale cadeauvouchers te versturen naar (selecties van) uw klanten. Bijvoorbeeld een voucher dat uitsluitend is te besteden op bepaald (rustig) moment van de dag. Of een voucher dat u verstuurt naar alle klanten, die al twee weken niet meer zijn geweest. Denk ook aan vouchers voor klantgroepen, die de afgelopen maanden een bepaald product (of merk) hebben aangeschaft. De mogelijkheden zijn eindeloos.

pakjes_PoseidonLoyalty

Verleid uw klanten als ze in de buurt van uw bedrijf zijn

Echte interactie met uw klanten

Poseidon Loyalty is een geavanceerd systeem, dat eenvoudig is te koppelen aan uw klantendatabase. Dat maakt het mogelijk om écht in contact te treden met uw klanten. Bijvoorbeeld via gerichte e-mail en SMS-acties. Maar ook door vouchers op het vergrendelingscherm van de smartphone van uw klanten te laten verschijnen, zodra ze in de directe omgeving van uw bedrijf zijn. Daarmee maakt u de verleiding om even bij u binnen te lopen wel heel groot.

hand-procenten_PoseidonLoyalty

Laat uw klanten voor u werken

Member get member

Bestaande klanten tevreden houden én nieuwe klanten vinden is de uitdaging van elke ondernemer. Poseidon Loyalty biedt de mogelijkheid om nieuwe klanten te vinden via bestaande klanten. Het member get member-concept heeft zich bewezen en is een garantie voor nieuwe klanten. Een pashouder kan eenvoudig een kennis, vriend of collega aanmelden voor het afnemen van een eigen pas. Als dit gebeurt, heeft u de mogelijkheden om zowel uw bestaande klant als de nieuwe pashouder hiervoor te belonen. Het aantal pashouders – en klanten – groeit hierdoor vanzelf verder.

Kansen voor Carwash en Petrol ondernemers

Effectieve koppeling met kentekenherkenning

Afhankelijk van de branche waarin u onderneemt, kunnen wij een effectieve koppeling tot stand brengen met kentekenherkenning. Zo is het voor Carwash en Petrol ondernemers interessant om het kenteken aan een persoon te koppelen. Ook heeft u de mogelijkheid om uw bestaande fysieke passen te vervangen door digitale passen, die in de smartphone van de klant worden opgeslagen. Het sparen voor diverse acties maakt klanten loyaler en zorgt ervoor dat ze vaker uw bedrijf bezoeken.

Kies voor de zekerheid van een gerenommeerde speler

Als u kiest voor Poseidon Loyalty, kiest u voor de degelijke organisatie van Poseidon uit Breda. Poseidon bestaat sinds 1999 en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van systemen voor onder meer de branches Petrol, Retail, Carwash en Logistiek. Meer dan duizend organisaties maken gebruik van onze oplossingen.

Een Securitas onderneming

Het ontwikkelen en integreren van gebruiksvriendelijke software is onze belangrijkste activiteit. Daarbij staan kwaliteit, service en innovatie centraal. Met Poseidon bent u dan ook altijd verzekerd van de meest moderne en doorontwikkelde oplossingen. Goed om te weten: Poseidon maakt deel uit van de Securitas Group, een Zweedse beveiligingsorganisatie en een van de grootste bedrijven ter wereld op dit gebied.krijt_PoseidonLoyalty

Meer weten over Poseidon Loyalty?

De mogelijkheden van Poseidon Loyalty zijn heel breed en toepasbaar in vrijwel elke branche. Wilt u weten hoe Poseidon Loyalty ook van uw klanten trouwen klanten kan maken, neem dan contact op voor een glasheldere presentatie!

Share This