car-foorground

Veilig wassen en grip op uw klanten.
Poseidon Carwash Intelligence maakt het mogelijk!

Loyale klanten die regelmatig terugkomen bij uw carwash. Particulieren, leaserijders en bedrijven die naar volle tevredenheid hun complete fleet efficiënt en veilig laten wassen. En eindelijk inzicht in de massa ongeregistreerde klanten en de verhouding unieke bezoekers t.o.v. waspashouders. Met het in uw kassasysteem geïntegreerde Poseidon Carwash Intelligence maakt u dit allemaal mogelijk. Door een slimme combinatie van hard- en software krijgt u grip op uw klantenstroom, kunt u loyaliteit belonen en bezoekfrequenties intensiveren. Daarnaast verhoogt u de veiligheid en voorkomt u fraude en schade.

logo-carwash-intelligence

Professionaliteit in carwash

De carwash branche is enorm in beweging. Naast de bekende roll-overs bij tankstations, zien we steeds meer kwalitatief hoogwaardige en klantvriendelijke wasstraten in het straatbeeld verschijnen. De concurrentie neemt toe en de branche is flink aan het groeien en professionaliseren. Carwash ondernemers die de grootste toegevoegde waarde kunnen leveren, zullen als winnaars uit de strijd komen.

Maak het verschil met technologie

Wie straks voorop wil blijven lopen en marktaandeel wil winnen, zal nu moeten investeren. In de juiste apparatuur en in een goede locatie. De meeste ondernemers hebben dit op orde. In onze visie zit de winst dan ook vooral in meer veiligheid, fraudepreventie, schadepreventie en een optimale relatie met uw klanten. Wij zijn ervan overtuigd dat u met grensverleggende technologie meer dan ooit het verschil kunt maken. Maakt u kennis met Poseidon Carwash Intelligence!

Poseidon Carwash Search: een handige functie om snel beelden en notities terug te vinden

Een belangrijk en erg handig onderdeel van Poseidon Carwash Intelligence is de zoekfunctie op basis van kenteken. Dit noemen we Poseidon Carwash Search en stelt u in staat om snel beelden terug te vinden op basis van kenteken. Bijvoorbeeld in geval van discussie met een klant over schade of over bezoekfrequenties. Vul gewoon het kenteken in en er verschijnt een lijst met recente wasbeurten, data en tijden. U kunt de bijbehorende videobeelden bekijken, exporteren en desgewenst notities toevoegen. Ook deze notities kunt u te allen tijde makkelijk terugvinden.

Los-beeld-Carwash-new

Een intelligente, geïntegreerde combinatie van geavanceerde technologie

De basis van Poseidon Carwash Intelligence bestaat uit het (indien nodig) upgraden van uw bestaande cameraplan, om op kwalitatief hoogwaardige wijze auto’s en eventuele schades vooraf in beeld te brengen. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om automatisch kentekens te lezen en te koppelen aan unieke bezoekers. Verder krijgt u de beschikking over een adviesmonitor met relevante informatie voor uw medewerker. Denk aan interval, voorkeursprogramma, aantal wassingen per maand, voertuigtype en kenteken.

Naadloze integratie met bestaande systemen

Poseidon Carwash Intelligence combineert de voordelen van een hybride camerasysteem met software voor kentekenherkenning. Onze oplossing is naadloos te integreren met alle gangbare (kassa)systemen. De hybride oplossing biedt u bovendien de mogelijkheid om gebruik te maken van het videomanagementplatform Milestone en kan uw analoge camera’s gefaseerd vervangen door nieuwe IP-camera’s. Deze bieden een substantieel betere kwaliteit dankzij de nieuwste Megapixel techniek. Daarnaast werkt Poseidon in de carwash standaard met verwarmde buitenbehuizingen. Dit voorkomt condensvorming en zorgt voor een langere levensduur van uw IP-camera’s.

achtRedenen om te kiezen voor Poseidon Carwash Intelligence

1      Poseidon Carwash Intelligence geeft u inzicht in uw klantenstroom

Poseidon Carwash Intelligence registreert met kentekenherkenning alle bezoekers en geeft u de mogelijkheid ook (trouwe) bezoekers zonder waspas te belonen.

Gemiddeld is zo’n 20 procent van de carwash bezoekers een vaste klant, veelal met de beschikking over een waspas. Maar hoe ziet die andere 80 procent van uw bezoekers eruit? Hoeveel unieke bezoekers heeft u? Hoeveel wassingen nemen zij af? En hoe kunt u regelmatig terugkerende klanten zonder waspas toch belonen?

Dankzij kentekenherkenning van Poseidon Carwash Intelligence krijgt u snel een duidelijk antwoord op deze en vele andere vragen. En kunt u trouwe klanten desgewenst een heel gericht aanbod doen om ze aan uw carwash te binden.

Poseidon biedt hiervoor optioneel een innovatief loyaliteitssysteem op basis van bestaande smartphonetechnologie. Klanten kunnen hiermee eenvoudig via hun smartphone sparen, acties verzilveren en cadeaukaarten gebruiken. Alles maken we geheel in uw huisstijl en het systeem is zeer laagdrempelig; geen extra pasjes, geen app en heel eenvoudig aanmelden.

2      Poseidon Carwash Intelligence kan helpen discussies te voorkomen

Dankzij hoogwaardige camerabeelden staat u sterker in uw schoenen.

Het komt u vast niet onbekend voor; klanten die – na het wasproces – bij u aankloppen met klachten over een gebroken ruitenwisser, een deuk, een gebroken antenne of andere opvallende schades. De vraag is dan of dit terecht is. Poseidon Carwash Intelligence geeft u meer inzicht in de status van de auto, voordat deze de wasstraat ingaat. De vooraf gemaakte hoogwaardige camerabeelden kunnen als onderlegger dienen voor het gesprek met de klant. Met als belangrijkste doel natuurlijk; uw klant met een goed gevoel terug te laten keren naar uw wasstraat.

Hetzelfde geldt bij schade, veroorzaakt door oneigenlijk gebruik van de carwash; bijvoorbeeld als een klant remt tijdens het wasproces. Maar voorkomen van schade is altijd het beste. Daarom werken wij op dit moment aan een schadepreventie-tool, die bij aankomst van een bepaald type auto direct tips toont om veelvoorkomende schades te voorkomen.

3      Verhoog de kwaliteit van uw zakelijke dienstverlening met Poseidon Carwash Intelligence

Met Poseidon Carwash Intelligence maakt u het voor bedrijven en zakelijke klanten nóg aantrekkelijker om voor uw carwash te kiezen.

Bedrijven die voor hun werknemers een waspas willen aanschaffen, hebben graag vooraf de zekerheid dat er geen oneigenlijk gebruik van gemaakt wordt. Dankzij kentekenherkenning van Poseidon Carwash Intelligence kunt u hiervoor zorgen. Daarnaast kunt u uw zakelijke wasabonnementen (fleet washing) naar een hoger niveau tillen door middel van kentekenherkenning.

4      Realiseer meer commerciële kansen met Poseidon Carwash Intelligence

Met Poseidon Carwash Intelligence kunt u processen automatiseren en optimaliseren en beschikt u altijd over actuele informatie.

Op basis van historische gegevens bouwt u met Poseidon Carwash Intelligence een waardevolle (lokale) database op met gegevens rondom wasbeurten. Deze informatie kan u helpen bepaalde keuzes en processen te automatiseren en optimaliseen, waardoor u wachtrijen kunt voorkomen of verkorten. Zo ziet u op de adviesmonitor van Poseidon Carwash Intelligence direct welk voorkeursprogramma een bepaalde klant op basis van kentekenherkenning. Hierdoor kunt u proactief een ander, beter programma adviseren.

Bind klanten met het Poseidon loyaliteitssysteem

Met het Poseidon loyaliteitssysteem kunnen uw klanten eenvoudig via hun smartphone sparen, acties verzilveren en cadeaukaarten gebruiken. Het systeem voeren wij uit in uw huisstijl en is zeer laagdrempelig; geen extra pasjes, geen app en heel eenvoudig aanmelden. Het mooie is dat u écht contact met klanten legt via gerichte e-mail en SMS-acties. Maar ook door vouchers op het vergrendelingscherm van de smartphone van uw klanten te laten verschijnen, zodra ze in de directe omgeving van uw station zijn.

5      Poseidon Carwash Intelligence is naadloos te integreren met bestaande systemen

Poseidon Carwash Intelligence is gebaseerd op bewezen technologie laat zich uitstekend combineren met systemen van externe leveranciers.

Met welk kassa- of carwashsysteem u ook werkt, Poseidon Carwash Intelligence is naadloos te integreren met alle gangbare systemen in de markt, inclusief de backoffice. Deze hybride oplossing biedt u bovendien de mogelijkheid om gebruik te maken van het videomanagementplatform Milestone.

Ook kunt u ervoor kiezen om uw analoge camera’s gefaseerd te vervangen door nieuwe IP-camera’s. Daarmee tilt u uw huidige camerasysteem naar een ongekend hoog niveau. Maakt u naast uw carwash ook een tankstation, dan is een koppeling met Poseidon Petrol Intelligence interessant voor u.

6      Poseidon Carwash Intelligence verzamelt alle relevante informatie en transacties

Poseidon Carwash Intelligence maakt een einde aan gissen en onduidelijkheden. Alle informatie en transacties worden opgeslagen en zijn eenvoudig terug te vinden.

Met Poseidon Carwash Intelligence maakt u einde aan discussies over cijfers, volumes, transacties, historische resultaten etc. Doordat alle activiteiten en transacties nauwkeurig worden gemonitord en zorgvuldig opgeslagen in een database, bouwt u vanzelf een schat aan waardevolle informatie op.

Alle informatie is snel en eenvoudig terug te vinden. U kunt deze informatie gebruiken voor uiteenlopende business intelligence doeleinden. Het systeem is volledig gestandaardiseerd, waardoor u op alle carwash locaties dezelfde look & feel heeft.

7      Poseidon Carwash Intelligence registreert aankomende én vertrekkende klanten

Met Poseidon Carwash Intelligence krijgt u optimaal inzicht in de tijd dat klanten verblijven bij uw wasstraat. Hiermee bent u beter in staat om capaciteit te plannen.

Kennis is macht en kan u zeker helpen om de capaciteit van uw carwash optimaal af te stemmen op de bezoekersaantallen en gemiddelde verblijfsduur van klanten. Daarmee kunt u de dienstverlening naar uw verder klanten verbeteren en uiteindelijk ook veel geld besparen. Deze managementinformatie kan bovendien van grote waarde zijn bij het inrichten van een nieuwe carwashlocatie.

8      Poseidon Carwash Intelligence is een moderne, hoogwaardige en toekomstvaste oplossing

Met Poseidon Carwash Intelligence beschikt u over een gestandaardiseerd basissysteem dat naar wens eenvoudig is uit te breiden.

Poseidon Carwash Intelligence bestaat uit een gestandaardiseerd basissysteem, dat u naar wens modulair kunt uitbreiden. Uitbreiden kan op elk gewenst moment in de toekomst en daarmee beschikt u over een schaalbaar en toekomstvaste oplossing.

Een belangrijk voordeel van Poseidon Carwash Intelligence is bovendien dat de software eenvoudig is te integreren met uw bestaande platforms, hardware, software en andere carwash (kassa)systemen.

9      Poseidon Carwash Intelligence is ontwikkeld door een ervaren organisatie

Poseidon Carwash Intelligence brengt een aantal innovatieve en bewezen oplossingen van Poseidon bij elkaar.

Als u kiest voor Poseidon Carwash Intelligence, kiest u voor de degelijke organisatie van Poseidon uit Breda. Poseidon bestaat sinds 1999 en is gespecialiseerd in de ontwikkeling en levering van systemen voor ondernemers in de Petrol, Retail, Carwash en Logistics branche. Meer dan duizend ondernemingen maken gebruik van onze producten en systemen.

Een Securitas onderneming
Het ontwikkelen en integreren van gebruiksvriendelijke software is onze belangrijkste activiteit. Daarbij staan kwaliteit, service en innovatie centraal. Met Poseidon bent u dan ook altijd verzekerd van de meest moderne en doorontwikkelde oplossingen. Goed om te weten: Poseidon maakt deel uit van de Securitas Group, een Zweedse beveiligingsorganisatie en een van de grootste bedrijven ter wereld op dit gebied.

Meer weten over Poseidon Carwash Intelligence?

De mogelijkheden van Poseidon Carwash Intelligence zijn enorm. Wilt u voorop (blijven) lopen en ook in de toekomst een gezonde exploitatie van uw carwash hebben, neem dan contact op voor een glasheldere presentatie!

Share This